Ulaştırma ve altyapı Bakanlığı Adil Karaismailoğlu, Ramazan ayının ilk günlerinde operatör genel müdürleri ile yaptığı toplantılar sonrasında, Ramazan ayı boyunca 1 GB internet hediyesi açıklanmıştı. Operatörler Ramazan Bayramı'nda da bazı kampanyalar duyurarak abonelerinin faydalanmasını sağladılar. Türkiye genelinde en çok abone sahibi olan Türk Telekom 30 GB bedava hediye internet verecek. Türk Telekom'un 30 GB internet kampanyasına nasıl başvuru yapılacak? başvuru şartları nedir? Haziran kampanyasının detayları şu şekilde;

30 GB BEDAVA İNTERNET;

Haziran ayında Türk Telekom'a gelen yeni müşterilere Hoşgeldin kampanyası adı altında bedava internet olarak 30 GB hediye edilecek. mevcut Türk Telekom abonelerinin bu kampanyadan faydalanıp faydalanmayacakları merak konusu olmuştu. GSM operatörün başlatmış olduğu bu kampanya farklı operatörlerden girecek yeni müşterilerin cazip bir hale getirilmesine yönelik olarak açıklandı. Vodafone, Turkcell gibi hatlardan taşıma işlemi yapanlar bu kapsamda Hoş geldin kampanyasından yararlanabilecekler. kampanya şu anda Haziran ayında uygulanabilecek. müşterilere 750 SMS 750 dakika hediyesi ile birlikte 30 GB interneti 4 ay boyunca kullanabilecekler .

BAŞVURU ADIMLARI;

Yapılması gereken ilk adım herhangi bir Türk Telekom şubesine ya da müşteri hizmetlerini arayarak taşıma işlemlerin başlatılmasının için talepte bulunmak gerekmektedir. Ardından geçiş işlemlerinin tam olarak tamamlanması ile birlikte 5555'e BOLBOL yazıp SMS göndermeleri gerekmektedir. Müşterilerin cep telefonuna gelecekleri hattınızın bu kampanyaya dahil olduğu mesajın ardından 750 dakika 750 SMS ve 30 GB interneti kullanmaya başlayabilirler.

Müşteri hizmetleri: 444 1 444