İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2019 yılında 7 bin kişilik polis alımı yapılacağı duyurusu verilmiş ve adayların 26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM bünyesinde eğitim görüleceği açıklanmıştı. Buna göre adayların lisans mezunu ya da ön lisans mezunu olması belirtilmiş olup lisans mezunlarının Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS'den 60 ve üzeri ön lisans KPSS'den ise 65 ve üzeri puan almış olması gerektiği duyurulmuştu. Buna göre adaylar Kasım ayı ile Aralık ayında mülakatlara tabi tutuldu ön sağlık, fiziki yeterlilik testi ve mülakatlar tamamlandı ancak halen sonuçlar açıklanmadı. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

Mülakat Sonuçları Açıklanmadı

26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM mülakatlar 2019 yılında tamamlandı fakat henüz mülakat sonuçları açıklanmamış olup ilgili duyuru Polis Akademesi Başkanlığınca açıklanmadı. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak, mülakat sonuçlarının açıklanma tarihi belli oldu mu?

Sonuçların Açıklanmasına Az Kaldı

26. dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi POMEM mülakat sonuçlarının hangi tarihte resmi olarak açıklanacağı bilinmemektedir fakat sonuçların kısa bir süre içerisinde duyurulması bekleniyor öyle ki yine 2019 yılında yayımlanana 8 bin kişilik çarşı ve mahalle bekçisi alımı ile yine 2019'da yayımlanan komiser yardımcısı alımı ilanlarının sonuçları mülakat puanları duyuruldu. Sıra 26. dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanmasın ve on binlere aday büyük bir heyecan ile sonuçların açıklanmasını bekliyor. Sonuçlar açıkalndığında İşin Olsa sitemiz aracılığı ile sizlere açıklama yapacağız.