Her sene yılbaşı çekilişleri büyük bir merak ile takip edilmeye devam ederken Milli Piyango İdaresi pyasalara toplam 10 milyon bilet sürüyor. Bu biletlerin tamamı satılmıyor fakat büyük bir miktarının satıldığı belirtilmektedir. Buna göre bu senenin büyük ikramiyesi 80 milyon lira olarak belirtildi ve büyük ikramiyenin bir küçük ödülü 8 milyon lira bir küçüğü ise 1 milyon liradır. Rakamlar giderek büyüdüğü için bu sene çok sayıda milli piyango bileti alındı ve ortak bilet sistemi de çıktığı için alınan bilet sayısının her seneye göre çok daha fazla olduğu tahmin ediliyor. Peki milli piyango çekilişi saat kaçta yapılacak? Hangi kanaldan verilecek?

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ SAAT 20.00'DE BAŞLIYOR

Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan resmi açıklama ile yılbaşı akşamı çekişinin saat 20.00 itibari ile başlayacağı belirtildi. İlk olarak ufak rakamlardan çekimler başlayacak ve giderek artırılacak. Saat 20.00 ile 21.00 arasında 8 milyon liralık ikramiye rakamı ile amorti rakamlarının çekilişleri yapılacak olup saat 21.00'dan sonra diğer çekilişler yapılacak. 80 milyon liralık büyük iramiye ise 00.00 itibariyle çekilecek.

HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Milli Piyango İdaresinin çekilişleri önceden art arda olduğundan dolayı TRT'de yayınlanmaktaydı ancak artık art arda yayınlanmadığı ve arada büyük boşluklar olduğundan dolayı sadece Milli Piyangonun resmi internet sitesinden canlı ve naklen yayımlanacak. Kişiler internet üzerinden bu yayınlanlara ulaşabilecek.