Milyonlarca emeklinin merakla beklediği 2018 kurban bayramı ikramiyesi ne zaman yatırılacak? Bilindiği gibi emeklilere bayram öncesi Bin Tl ikramiye ödemesi yapılacak. Ramazan bayramı öncesinde yapılan ödemelerin ardından kurban bayramında ikinci kez ödenecek olan ikramiyenin tutarı 1000 Tl olacak.

Kurban bayramı ikramiyesi Ağustos ayı içinde yatırılacak. Kurban Bayramı 21 Ağustos salı günü başlayacak ve dört gün sürecek. SGK, bağ kur ve emekli sandığından maaş alanlar 17 ile 28 Ağustos tarihinde alacakları maaşları bayram nedeniyle erken ödenebilir. Bilindiği gibi memur emeklileri ise normal maaşları 1 ile 5 Ağustos tarihlerinde arasında ödenecek.

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emekli ikramiyelerinin 17 Ağustos tarihine kadar tahsis numarasının son rakamlarına göre ödenmesini beklemekteyiz. Resmi bir açıklama yapılır yapılmaz paylaşacağız.

Gelişmeleri anında takip etmek isterseniz İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek bildirim olarak gelişmelerden takip edebilir veya yeni yayımlanana askeri ilanlara ulaşabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.