Meteoroloji Genel Müdürlüğünden 18 Ocak 19 Ocak hava durumu raporu açıklandı. Ülke genelinde açıklanan hava tahmin raporlarına göre bazı illerde kar yağışı olacak.

18 Ocak cumartesi gibi İstanbul Yalova, Düzce, Bolu, Doğu, Orta ve Batı Karadeniz bölgelerinde yağış etkisini gösterecek. Karadeniz bölgesinde Antalya, Aydın, İzmir, Muğla, Mersin, Burdur Adana illerinde ise parçalı bulutlu güneşli bir hava hakim olacak. İç Anadolu Bölgesinde Konya, Karaman, Aksaray, Eskişehir, Ankara, Kırıkkale, illerinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak.

18 OCAK KAR YAĞIŞI BEKLENEN İLLER;

Bitlis, Siirt, Batman, Şırnak, Van, Hakkari illerinde kar yağışı bekleniyor. İç Anadolu ilinde ise Yozgat Kayseri Sivas illerinde kar yağışı olacak.

19 OCAK PAZAR TÜRKİYE GENELİ HAVA DURUMU;

Hafta sonu havaa durumu tahminlerine göre Tokat, Çorum, Amasya illerinde de kar yağışı pazar gününden itibaren beklenmektedir.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYARI;

MGM resmi internet sitesi üzerinden yapılan fırtına ve yağış uyarısına göre Marmara, Doğu Akdeniz Kuzey Ege bölgelerinde ulaşımda aksamalar, ağa devrilmesi veya çatı uçması gibi durumlar için uyarılarda ulundu. Bu bölgelerde yer yer 90 Km'yi bulan fırtına bekleniyor.