Tunceli belediye Başkanı Fatih Maçoğlu koronavirüs testinin pozitif çıkması ardından belediye başkanı Maçoğlu ile toplantı yapan 4 belediye başkanı daha Karantina altına alındığı açıklandı.

Dünya genelinde etkisi altına alan kovid-19 virüsünün Türkiye genelindeki vakalarında artış hızları azalıyor. Bazı bölgelerden vaka haberleri de gelmeye devam ediyor. Son olarak Tunceli Belediye başkanı Fatih Maçoğlu boğaz ağrısı nedeniyle hastaneye sevk edildi. Kendisine yapılan covid-19 testinin pozitif çıkması ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Maçoğlu durumunun iyi olduğunu açıkladı.

4 İLÇEDE BELEDİYE BAŞKANLARI KARANTİNA ALTINA ALINDI.

Diğer yandan filyasyon ekipleri de maçoğlu ile filyasyon çalışması başlatıldı. 4 ilçe Belediye Başkanı'da karantina altına alındı. Koronavirüs vaka sayısı Türkiye ortalamasının altında olduğu Tunceli belediye başkanı Fatih Mehmet maçoğlu geçtiğimiz günlerde birlikte Boğaz ağrısı ve ateşte hastaneye başvurmasının ardından Tunceli Devlet Hastanesi'nde tedavisi devam Maçoğlu ile irtibatlı olan 4 Belediye başkanı ve aileleri de bugün filyasyon ekipleri tarafından karantina altına alındığı açıklandı.

Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan evlerinde 14 gün boyunca karantinada bulunacak. Kendilerini ve ailelerinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.