Ülkemizin en önemli yemek şirketleri arasında yer alan, Türkiye'nin dört bir yanında görevlerini sürdüren ve binlerce iş ortağı ile müşteri memnuniyetini artırma gayretinde olan Yemeksepeti yeni iş ilanları yayımlamakta olup yüzlerce iş ilanı duyuruldu. Sizler için yemeksepeti tarafından yayımlanan iş ilanlarını derledik. 2015 Mayıs ayından bu yana online yemek siparişi olarak görevlerini gerçekleştiren Yemeksepeti sadece Türkiye değil aynı zamanda Kıbrıs'ta da görevlerini sürdürmekte olup her geçen sene yeni noktalarda daha hizmetlerini taşımaktadır. Peki Yemeksepeti iş ilanları hangi pozisyonlar için yayımlandı?

Yayımlanan İş İlanları Nedir?

Yemeksepeti tarafından yüzlerce iş ilanı yayımlandı. İş ilanlarına bakıldığında Kurye (Yüzlerce İlan Var), İstanbul İlçe Sorumlusu, Banabi Depo Sorumlusu, Grafik Tasarımcısı, Lojistik Bölge Yöneticisi, Banabi Mağaza Müdürü, Reklam Tasarım Uzmanı, Video Editör, Tekirdağ İl Sorumlusu, Menü Veri Giriş Elemanı, Teknik Destek Operatörü, Engelli Personel gibi pozisyonlar dahil yüzlerce iş ilanına yüzlerce personel alımı yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir

Nasıl Başvuru Yapılır?

Yemeksepeti şirketi tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında yüzlerce personel alımı yapıldığı görülmektedir. Adayların başvuru yapmak için aşağıdaki pozisyona giriş yapması, tüm nitelikleri öğrenmesi ve başvurularını da gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3jkQy8T