Ülkemizin en önemli perakende teknoloji mağazaları arasında yer almakta olan Vatan Bilgisayar yüzde 100 Vatan ailesi iştiraki ile kurulmuştur. Binlerce metre karelik alanlara genel olarak ta alışveriş merkezlerine mağaza kurumları gerçekleştiren Vatan Bilgisayar 2020 yılında 150'ye yakın mağazaya ulaşmı ve bu mağazalarda çok sayıda personelin istihdam etmesini sağlamaktadır. Vatan bilgisayar 27 iş ilanı yayımladı ve personel alıyor. Sizler için yayımlanan açık pozisyonları derledik. Vatan Bilgisayar 2002 yılında Topkapı'da başlayan macerasına şu anda Türkiye'nin dört bir yanında devam etmektedir. Teknoloji alanında lider markalardan birisi olarak bilinmekte olan Vatan Bilgisayar yenilikçi çözümler ile müşterilerine destekler sağlamakta ve memnuniyet elde etmektedir. Yeni yayımlanan iş ilanları içinde personel alımı gerçekleştirmekte olan şirketin 27 iş ilanını haberimizde derledik.

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Vatan Bilgisayar tarafından yayımlanan 27 iş ilanına bakıldığında Satış Danışmanı, Kasa Sorumlusu, Eğitim Uzmanı, Satış ve Kasa Personeli, Personel ve Özlük İşleri Elemanı, Engelli Personel ve Montaj Elemanı pozisyonları için alımlar yapılacaktır. Farklı farklı şehir ya da ilçelerde alım yapılacağından dolayı 27 iş ilanı yayımlanmış olup her ilan için kaç kişilik alımın yaılacağına yönelik bilgi verilmemiştir. Ancak 27 farklı iş ilanı bulunmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Vatan Bilgisayar tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda belirtilmiş olup adayların müracaat etmek için aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden başvuru yapılabilmekte, pozisyonların hangi bölgelerden arandığı öğrenilebilmekte ve şartlar detaylıca gözlemlenebilinmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3aYIjwv