Ülkemizin yaygın operatör firmaları arasında yer alan ve çekim kalitesini artırmak için her sene yeni gelişmeler, yatırımlar yapan Turkcell personel alımlarına da kariyer fırsatları sitesi aracılığı ile hız vermiştir. Şu anda tüm Türkiye'yi kapsama alanı ile en iyi çeken operatörlerinden birisi olarak bilinen Turkcell on milyonlarca müşteriye hizmet vermekte ve mutlu müşteri kitlesi oluşturmaktadır. Turkcell tarafından istihdam alanında birçok yenilik sunulmakta olup sizler için kariyer fırsatlarını derledik. Turkcell hangi pozisyonlar için alım yapıyor, iş ilanlarında detaylar nedir?

Açık İş İlanları Nedir?

Turkcell tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Ön Ödemeli Müşteri Ürün Ve Gelir Yöneticisi, Sağlik Servisleri Yazilim Çözümleri Yöneticisi, Satiş Pörtföy Yöneticisi, Bireysel Sabit Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Kanal Satiş Yöneticisi, Yildizlar Geri Dönüyor, Müşteri Deneyim Uzmani, Yazilim Mü-Hendisi, Radyo Network Planlama Ve Optimizasyon Mühendis vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere çok sayıda Türkçe ve İngilizce kadro için iş ilanları yayımlanmış olup bu pozisyonlara yeni personel alımları gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvurulur?

Turkcell yukarıda yer alan iş ilanları için personel alımları yapmakta oup adaylar nasıl müracaat edebilir? Hemen aşağıda yer alan Turkcell kariyer fırsatları sitesine giriş yapılması gerekmekte olup adaylar direkt karşılarında açık pozisyonları görüntüleyebilmektedir. İlgili açık pozisyonlarda kendisine uygun pozisyona giriş yapacak olan adaylar, nitelikleri uyum sağlıyorsa başvurularını yine aynı kanal üzerinden yapabilir.

Başvuru Linki: https://kariyerim.turkcell.com.tr/kariyer-firsatlari

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan