Ülkemizin lider e-ticaret firmaları arasında yer alan ve her geçen gün ürün yelpazesini, bünyesindeki anlaşmalı satış ortaklarını geliştirmekte olan Trendyol 16 milyondan fazla müşteriye binlerce personeli ile hizmet vermektedir. Özellikle mobil alana yatırımlarına hız vermekte olan Trendyol son iki yıldır mobil ticarette en önemli gelişim gösteren şirketlerden birisi olarak bilinmekte olup personel ağını da her geçen gün büyütmektedir. İş ilanlarını kariyer sayfası üzerinden duyurmakta olan Trendyol, Türkçe ve İngilizce kadrolar için toplam 20 iş ilanı yayımladı. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Trendyol Grup tarafından yayımlanan iş ilanına bakıldığında Şube Sorumlusu, Araçlı Kurye, Dağıtım Merkezi Planlama Uzmanı, Tedarik Zinciri Uzmanı, Tazmin Operasyon Yöneticisi, Bölge Yöneticisi, Şube Bölge Yöneticisi kadroları hariç olmak üzere İngilizce olarak ise Operational Excellence Senior Engineer, Customer Experience Specialist (Trendyol Express), Business Development Specialist, Customer Experience Specialist (Delivery) pozisyonları dahil olmak üzere toplam 20 iş ilanı yayımlanmış ve personel alımları yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Trendyol Grup bünyesinde personel olarak istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarının url bölümüne yapıştırması, git demesi, pozisyonların tümünü görüntülemesi ve müracaatlarını da online olarak yine aynı sayfa üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Kariyer Sayfası: https://bit.ly/3ldmqLT

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan