Ülkemizin önemli şirketleri arasında yer alan TOFAŞ, Türkiye'nin altıncı büyük sanayi kuruluşu olarak Koç Holding'in bünyesinde faaliyetlerini sürdürmekte yılda 500 bin civarı araç üretim kapasitesi ile hem Türkiye için hemde dış devletler için önemli bir şirket haline gelmiştir. Binlerce çalışanı ile ofiste ve sahada satışlarını devam ettirmekte olan TOFAŞ arada yayımladığı ilanlar ile personel kadrosunu güçlendirmektedir. TOFAŞ tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarını sizler için duyuruyoruz.

Güncel İş İlanları

TOFAŞ tarafından başvuruların kabul edildiği güncel iş ilanlarına bakıldığında Ar-Ge Şasi Tasarım Uzmanı, Yazılım ve Sistem Destek Uzmanı, Makine ve Ekipman Uzmanı, Malzeme Mühendisi, Kıdemli Tasarım Mühendisi, Mekanik Bakım Uzmanı, Cad-Cam/Tezgah Mühendislik, Cad-Cam/Tezgah Mühendislik, Talep Hazırlık ve Operasyon Uzmanı, Bütçe ve Raporlama Uzmanı, Phd-Araştırmacı Mühendis, Elektrik & Elektronik Sistemler Uzmanı, Otomasyon ve Görüntü Sistemleri Uzmanı, Yazılım Mühendisi gibi pozisyonlar için personel alımları yapılmakta olup ilajnlar saha çalışanı ve ofis çalışanı olmak üzere iki ayrı şekilde duyurulmaktadır.

Nasıl Başvuru Yapılır?

TOFAŞ tarafından yayımlanan ilanlara adayların müracaat etmek için aşağı bölüme eklediğimiz ofis çalışanı ya da saha çalışanı linkini takip etmesi ve sisteme giriş yapması ya da üye olduktan sonra giriş yapması gerekmektedir. Üye girişlerini yapan adaylar TOFAŞ tarafından yayımlanan ilanları görebilecek olup müracaatlarını da istedikleri kadro için gerçekleştirebilir.

Ofis Çalışanı: https://bit.ly/3oFejdZ
Saha Çalışanı: https://bit.ly/3kLkNp6