Ülkemizin önemli şirketleri arasında yer alan Sabancı Holding'in iştiraklerinden birisi olarak bilinen Temsa özellikle iş makineleri, motorlu ulaşım araçları alanında yenilikleri ile büyüme oranlarını artırmaya devam ederken, başarısını yeni aile üyeleri ile paylaşmak istemekte ve personel alımları ilanları yayımlamaktadır. Buna göre hem resmi sitesindeki insan kaynakları aracılığı ile personel alımı yapacağını duyuran şirket hemde harici kariyer sayfaları ile de ilanlarını duyurmaktadır. Sizler için Temsa tarafından yayımlanan 17 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlar için alımlar yapılacak ve detaylar nelerdir?

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Temsa tarfından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Teknik Eğitim Uzman, Proje ve Yatırım Mühendisleri, Üretim Mühendisi, Sipariş Yönetim Personeli, Süreç ve Proje Personeli, Satış Destek Personeli, Kalite Mühendisi, Human Resources Business Partner, Kiralama Uzmanı, Bölge Satış Temsilcisi, Kamyon Saha Satış Müdürü gibi pozisyonlar başta olmak üzere 17 iş ilanı yayımlandı ve personel alımları yapılmaktadır. Peki Temsa iş ilanlarına başvuru yapmak isteyenlerin izlemesi gerektiği yol nedir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Temsa tarafından yayımlanan iş ilanlarına ulaşmak isteyen adayların hemen aşağıdaki linki takip etmesi ve pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Bu pozisyonlardan kendi niteliğine uygun olan iş ilanları için adaylar yine aynı sayfa üzerinden de başvurularını tamamlayabilir.

Başvuru 1: https://bit.ly/3iaatqx

Başvuru 2: https://bit.ly/3q3fsvJ