Ülkemizin en önemli kolejleri arasında yer alan ve derece yapan öğrencileri ile sık sık gündeme gelmekte olan TED Koleji aralılarla kadrosunu yenilemekte olup veli, öğrenci, çalışan ve öğretmen arasında mutlu bir bağ kurmaktadır. Personel alımlarına oldukça dikkat etmekte olan TED Koleji belirlemiş olduğu tarihlerde yazılı, sözlü mülakatlar uygulamakta olup şu anda insan kaynakları aracılığı ile personel alımı başvurularını kabul etmektedir. Şubat ayında yazılı sınav, mülakat düzenlenecek olup sizlerde başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Koleje Göre Başvuru Alınıyor

TED Koleji bilindiği üzere personel alımı başvuru sistemini değiştirdi. Öyle ki TED kolejinde istihdam etmek istiyorsanız Türk Eğitim Derneği İnsan Kaynakları sitesine giriş yapmanız, üye olmanız ve müracaatlarınızı tamamlamanız gerekmektedir. TED Ankara, TED İstanbul için ise okulların resmi internet sitesi üzerinden takip etmeniz gerekiyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

TED Kolejine genel başvuru yapmak için https://ik.ted.org.tr/ linkini takip etmeniz gerekmektedir. Sayfaya girdiğinizde karşınıza çıkan başvuru sayfasına basınız ve ekrandan üye ol butonunu seçiniz. Ardından formu kendi bilgilerinize göre doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra CV bırakabilir, açık pozisyonlar için müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Önümüzdeki Şubat ve Haziran ayında mülakatlar olacaktır. Öte yandan Ankara TED Koleji için http://www.tedankara.k12.tr ve İstanbul TED Koleji için http://www.tedistanbul.k12.tr adreslerinden başvuru alınmakta olup adayların bu adresleri takip etmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://ik.ted.org.tr/

Yüzlerce diğer şirketlerin ve firmaların açık pozisyonları görüntülemek müracaat etmek için hemen aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan