Ülkemizin en önemli gıda şirketleri arasında yer alan ve ülkemizde de neredeyse çoğu insanın adını duymuş olduğu firmalara sahip olarak bilinen TAB Gıda, dünyanın dört bir yanında ki şirketleri ve mağazaları ile müşteri memnuniyetini en yüksek seviyelere çıkarma gayretini yaşamayı sürdürürken ülkemizdeki büyüme oranlarnı artırmaktadır. Dev kadrosu ile kesintisiz ve yer yer 24 saat süre ile hizmet vermekte olan TAB Gıda güncel iş ilanları ile personel alımları gerçekleştirmektedir. TAB Gıda tarafından yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında bazı pozisyonlara personel alımı yapılacağı ve bu pozisyonlardan bazılarının evden çalışma imkanı olduğu da görülmektedir. Peki TAB Gıda personel alımı hangi pozisyonlara yapılacak?

Alım Yapılacak Pozisyonlar Nedir?

TAB Gıda tarafından yayımlanan ilana bakıldığında şirketin Mali İşler Raporlama Uzmanı, Home Office - Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi, Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi ve Restoran Yönetici adayı pozisyonları için personel alımları yapılacağı görülmektedir. İhtiyaca göre farklı şehirler için personel eksikliğinin kapatılması için iş başvuruları kabul ediliyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

TAB Gıda tarafından personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların öncelikle en az lise mezunu olması, dinamik olması, insan ilişkilerinde başarılı olması, sorumluluk sahibi olması gibi şartları sağlamış olması ve altta yer alan linki takip ederek müracaatlarını dilediği kadro için yapması gerekmetkedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/37OezRM