Ülkemizin en köklü perakende mağaza şirketleri arasında yer alan ve kaliteli ürünleri ile müşterilerin beğenisini kazanmakta olan Şok Market Türkiye'nin dört bir yanında binlerce mağazası ile hizmet vermektedir. Bu mağazaları ile hem vatandaşlara uygun ürünler veren Şok market hemde istihdam olanakları ile ülke ekonomisine yarar sağlamaktadır. Şok market iş ilanları ile personel alıyor. Personel alımlarında özellikle pandemi sürecinden dolayı başvurular internetten de yapılabilmektedir. İnternetten yapılan başvurular da dikkate alınmaktadır. Siziln için başvuru detaylarını haberimize ekledik. 8 binden fazla mağazası, 25'den fazla dağıtım noktası ve 25 binden fazla istihdam ettiği personel ile gündeme gelmekte olan Şok Market yeni personel alımları da yapıyor. Peki pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

Pozisyonlar Nelerdir?

Şok Market internet üzerinden açık pozisyonları yayımlamak yerine adaylara istediği pozisyon için başvuru yapma olanağı vermektedir. Başvuru yapılan pozisyonda adayın bulunduğu yani tercih ettiği bölgede açık pozisyon varsa yerleştirme işlemleri yapılmaktadır. Buna göre Şok Market mağaza personeli, mağaza yöneticisi, dağıtım bölgesi personeli,  beyaz yaka, bölge yöneticisi pozisyonlarında personel alımı gerçekleştirmektedir. Adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Şok Market peronel alımına başvurular aşağıda yer alan başvuru linki üzerinden gerçekleştirilmektedir. Bu linkten adaylar iş başvuru formuna ulaşmakta ve tüm bilgileri kendisine göre eksiksiz, doğru bir şekilde doldurması gerekmektedir. Uygun adaylara dönüşler sağlanmaktadır.

Başvuru: https://bit.ly/3syiBVz

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan