Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer alan Sabancı Holding bir çok kişinni neredeyse her gün önünden geçtiği ya da işi düştüğü şirketlerin sahibi olarak bilinmekte olup şirketlerinin büyüme oranlarını artırmaya çalıştığı gibi istihdamda da Türkiye'ye büyük yarar sağlamaktadır. Sabancı Holding son rakamlara göre 60 binden fazla kişiye istihdam sağlamakta olup yeni iş ilanlarını resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlamaktadır. Buna göre Sabancı Holding tarafından yayımlanan iş ilanlarını sizler için derledik, peki alım yapılacak pozisyonlar nelerdir? Sabancı Holdingin personel alımlarına adaylar nasıl müracaat edebilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

60 binden fazla istihdamı bulunan Sabancı Holding açık pozisyonlara yeni personel alımları yapıyor. Peki personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak? Buna göre Banka Satış Yöneticisi, Hazır Beton - Makine Bakım Mühendisi,Kıdemli Yazılım Uzmanı, Birikim Güvence Danışmanı , Finans Uzmanı, Üretim Sistemleri Mühendisi (Yazılım Uzmanlığı), Kategori Yöneticisi, Muhasebe Uzmanı - Genel, E-Ticaret Raporlama ve Analiz Yöneticisi, Ağ ve Güvenlik Müdür Yardımcısı, Yedek Parça ve Servis Satış Sorumlusu pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Peki adaylar Sabancı Holding personel alımına nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Sabancı Holding'in yukarıda yer alan pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen adayların sayfanın altında yer alan kariyer sayfasına giriş yapması gerekmektedir. Bu sayfada Sabancı Holding'in şirketleri çıkacak olup adayın öncelikle çalışmak istediği şirketi seçmesi ve ardından da şirketin pozisyonuna tıklayarak aranan niteliklere uyum sağlayıp sağlamadığını gözden geçirmesi sağlıyor ve çalışmak istiyor ise müracaatlarını internetten tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://kariyer.sabanci.com/tr/acik-pozisyonlar

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan