Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer alan Özdilek Holding'in 1971 yılında temelleri atıldı. Şu anda ev tekstili üretimi başta olmak üzere; gıda ve enerji üretimi, perakende mağazacılık, sağlık merkezleri, kafe - restoran, sinema, turizm, hava taksi işletmeciliği, alışveriş merkezleri, e - ticaret, inşaat ve sigortacılık sektörlerinde faaliyet göstermekte olan Özdilek Holding devleşen kadrosunu da açık pozisyonlarını doldurarak geliştirmektedir. Özdilek Holding hangi pozisyonlar için iş ilanı yayımladı?

Açık Pozisyonları Nedir?

Özdilek Holding tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Kasiyer, Satış Danışmanı, Güvenlik Vardiya Amiri, Unlu Mamuller İmalat Ustas, Kasap, Bowling Teknik Destek Elemanı, Gömülü Yazılım Geliştirme Uzmanı Mali İşler Uzman Yardımcısı, Depo Elemanı, Yazılım Geliştirme Sistem Analisti, Tekstil Üretim Elemanı vb. gibi pozsiyonlar başta olmak üzere 20'den fazla iş ilanı yayımlanmış olup bu pozisyonlar için personel alımları yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Özdilek Holding yukarıda yer alan kadrolar başta olmak üzere bir çok kadro için personel alımlarını gerçekleştirmekte olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar alım yapılan tüm pozisyonları görebilir, aranan şartları öğrenebilire ve müracaatlarını da gerçekleştirebilir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3nxIYZo