G, mazot gibi ürünlerin satımını gerçekleştiren aynı zamanda petrollerindeki marketleri ile vatandaşlara günlük ihtiyaçlarını karşılama fırsatı veren OPET her geçen sene büyüme oranlarını artırma gayreti içerisinde çalışmalarına hız verirken yeni 5 iş ilanı daha yayımlandı. OPET tarafından yayımlanan 5 iş ilanını sizler için derledik. Hangi pozisyonlara alım yapılıyor, adaylar nereden ve nasıl başvurularını yapabilir? işte bu soruların tamamının yanıtlarını paylaşıyoruz.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Opet firması tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında marka uygulama görevlisi (iki şehir için alım yapılacaktır), operatör, veritanı yönetim uzmanı ve SAP Finansal uygulamalar uzmanı pozisyonları için alımlar yapılacaktır. Genel olarak İstanbul, Mersin ve Bursa için ilanlar yayımlanmıştır. Peki adaylar pozisyonlar için aranan şartlar ile başvuru ekranına nasıl ulaşabilir?

Nasıl Başvurulur?

OPET firmasının iş ilanları detayları yukarıda verilmiş olup başvuruların yapılması için hemen aşağı bölümden adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir. Başvuru yapmadan önce niteliklerinin uyum sağlayıp sağlanmadığına bakılması gerekiyor.

Başvuru: https://www.opet.com.tr/kariyer-imkanlari