Kuruluşundan bu yana 155 yıl geçen Nestle ülkemizde 100 yıldır akit olarak hizmetlerini sürdürmekte ve vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılanmaktadır. Yeni ürünleri tüketiciler tarafından mutluluk ile karşılanan Nestle 12 kategoride 800’ün üzerinde ürünü ve 50’ye yakın markasıyla faaliyet gösteriyor. Doğrudan ve dolaylı yollar ile yaklaşık 10 bine yakın personele istihdam imkanı vermekte olan Nestle büyüme oranlarını gerçekleştirdiği gibi yeni takım arkadaşları da alımı yapmaktadır. Buna göre Nestle tarafından yayımlanan 5 iş ilanını sizler için derledik. Peki hangi pozisyonlar için Nestle personel alımı yapıyor.

Alım Yapılan Pozisyonlar Nedir?

Nestle tarafından yayımlanan 5 pozisyona bakıldığında Saha Yöneticisi (2 farklı pozisyon), Medikal Delege, Medikal Delege - Yetişkin ve Medikal Delege Pediatri pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Adayların ilgili pozisyonlara girebilmek için aranmakta olan niteliklere sahip olması gerekmekte olup bunlar genel olarak uygun eğitim kurumlarından mezun olmak, diksiyonu ve kılık kıyafetine önem verir olmak, insan ilişkilerinde ve takım çalışmasında başarılı olmak gibi özellikler ve mesleğe uygun kriterlerdir. Adayların başvurudan önce bunları da incelemesi gerekiyor. Peki nasıl başvuru yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Nestle firması tarafından yayımlanan personel alımları yukarıda belirtilmiş olup pozisyonlara uygun olan adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adaylar pozisyonlar da aranan nitelikleri görebilir ve başvurularını da yine aynı ekrandan gerçekleştirebilir.

Başvuru: https://bit.ly/3t9fxAe