Ülkemizin önemli e-ticaret sitelerinden bir tanesi olan N11.com bilindiği üzere neredeyse tüm kategorilerde Türkiye'nin dört bir yanında satış gerçekleştirmekte ve ürün yelpazesini bünyesindeki şirketleri geliştirerek devam etmekte olan istihdam alanında da yeni öncülükler gerçekleştirmektedir. Özellikle yazılım alanını güçlendirmekte olan N11 yeni personel alımlarına devam etekte olup sizler için N11 tarafından hazırlanan 12 farklı iş ilanını derledik. Şirket hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, açık pozisyonlar nelerdir, başvurular nereden yapılır?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

N11 tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında şirketin Sr. Mobile Developer, Lojistik Stajyeri, İkinci El Araç Saha Satış Uzmanı, Uğurlu Kariyerim, Elektrikli Ev Aletleri Kategori Uzmanı, DevOps Mühendisi, Kıdemli Sistem Yöneticisi, Muhasebe Uzmanı, Production & Quality Assurance Supervisor, Apparel Category Specialist, Database Administrator, Compensation & Benefits Intern pozisyonları olmak üzere yayımlanan 12 iş ilanı için açık şehirlere personel alımı yapılacaktır. Peki N11 bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların başvurularını nereden ve nasıl yapması gerekiyor?

Nasıl Başvuru Yapılır?

n11 bünyesinde istihdam etmek, kariyer fırsatlarından yararlanmak isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki takip ederek öncelikle pozisyonların yayımladığı sayfaya ulaşması gerekmektedir. Ardından adaylar hangi pozisyon için hangi şartların arandığını incelemesi gerekmekte olup sadece uygun olan pozisyonlar için aynı sayfa üzerinden müracaatlarını gerçekleştirebilecektir.

Resmi Kariyer: https://bit.ly/2KywD8U

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan