Kargo ve taşımacılık sektöründe ülkemizin en değerli şirketlerinden bir tanesi olarak bilinen MNG Kargo, Türkiye'nin her noktasına hizmet vermekte ve en hızlı taşımacılık yapan firma olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. 2003 yılında kurulan ve bine yakın şubesi ile milyonlarca müşteriye taşımacılık yapmakta olan MNG Kargo özellikle pandemi döneminde personel sayısını ciddi şekilde artırdı ve şube açılışları da gerçekleştirmiş olup yeni personel alımlarını güncel iş ilanları ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Sizler için MNG Kargo tarafından yayımlanan güncek iş ilanlarını derledik.

Alınacak Kadrolar Nelerdir?

MNG Kargo tarafından yayımlanan pozisyonlara bakıldığında Operasyon Bölge Müdür Yardımcısı, Yardım Masası Uzmanı, Oracle Veri Tabanı Uzmanı, Müşteri Deneyimi Uzman İş Analisti, Sistem Yöneticisi/ Orta Katman Yöneticis, Dış Kaynak Yöneticisi, Müşteri Deneyimi Yöneticisi, Şube Müdürü ve Yardımcısı vb. gibi pozisyonlar için (24 pozisyon) personel alımları yapılmaktadır. Hali hazırda yurt geneli binlerce personeli ile istihdam alanında gücüne güç katmakta olan MNG Kargo yeni personel alımları da gerçekleştirerek ekibini güçlendirmektedir. Peki başvurular nasıl yapılır?

Başvurular Nasıl Yapılır?

MNG Kargo tarafından yayımlanan ilanlar için personel alımı yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre hemen aşağıda sunduğumuz resmi başvuru linkini takip ederseniz sizlerde kendi CV'niz aracılığı ile müracaatlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/35NAGoO