v

Ülkemizin en köklü perakende satış zincirleri arasında yer alan Migros Ticaret Türkiye'nin bir çok yerinde farklı büyüklüklerdeki mağazaları ve geniş ürün yelpazesi ile satışlarını sürdürmektedir. 70 yıldır vatandaşlara hizmet veren ve sadece gıda değil teknolojiden, beyaz eşya ürünlerine kadar satışlar gerçekleştirmekte olan Migros büyüme hacmini artırmaya çalıştığı gibi aynı orantı da yeni personel alımlarını da sürdürmektedir. Özellikle pandemi de evlere servis sistemine hız kazandıran Migros bir çok firmanın aksine personel alımına hız kazandırmış olup sizler için yeni yayımlanan 37 pozisyonu derledik. Hangi pozisyonlar için personel alımı yapılacak?

Hangi Pozisyonlara Personel Alınacak?

Migros Ticaret tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Dönemsel Pazarlama Uzmanı, İş Geliştirme Yöneticisi, Meyve Sebze Satınalma Uzmanı, İnsan Kaynakları İş Ortağı, Dönemsel Muhasebe Uzmanı, Marka İletişim Uzmanı, Kasiyer, Reyon Personeli, BT Altyapı Sürekliliği Yöneticisi, İş Geliştirme Uzman Yardımcısı gibi pozisyonlar başta olmak üzere 37 iş ilanı yayımlamıştı. Bu ilanların tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Migros Ticaret şirketinde görev yapmak isteyen adayların hemen aşağıdaki linki takip ederek tüm iş ilanlarını görüntülemesi, kendisine uygun pozisyonu görmesi, nitelikleri incelemesi ve uyum sağladığı nitelikler dahilinde personel alımını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3oyQC5O