Ülkemizin önde gelen teknoloji perakende satış mağaza zincirleri arasında yer almakta olan Mediamarkt 14 farklı ülkede binden fazla mağazası ile hizmet vermektedir. 60 binden fazla çalışanı ve yıllık olarak 1 milyar civarı müşteriye hitap etmekte olan dev satış zinciri Mediamarkt 2007 yılından beri Türkiye'de hizmetlerine devam etmekte olup hem istihdam alanında hemde KDV alanında ülkemiz için büyük bir yatırım şirketidir. Personel konusunda sık sık iş ilanları yayımlamakta olan Mediamarkt şu anda güncel olarak 75 iş ilanına yüzlerce personel alımı gerçekleştirecektir. Peki personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar ilgili pozisyonlara nasıl başvuru yapabilir?

İş İlanları Nedir?

Mediamarkt tarafından yayımlanan 75 iş ilanına bakıldığında Satış Danışmanı, Kasiyer, Yarı Zamanlı Satış Danışmanı ve Kasiyer, Operasyon Proje Müdürü, Takım Lideri, Müşteri Hizmetleri Danışmanı, Eğitim Mağaza Müdürü, Depo Görevlisi, After Sales Services Senior Specialist, gibi pozisyonlar başta olmak üzere 75 iş ilanı için eleman alımı gerçekleştirilmektedir. Peki adaylar Medimarkt bünyesinde istihdam etmek için hangi yolları izlemeli ve nasıl müracaat etmelidir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Mediamarkt tarafından yayımlanan 75 iş ilanına personel alımı yapılacaktır. İlgili pozisyonlara müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer alan linki tarayıcılarının URL bölümüne yerleştirmesi, git demesi ve tüm pozisyonları görmesi gerekmektedir. Kendine en yakın konumdaki ve en uygun pozisyona giriş yapması nitelikleri incelemesi gerekmekte olan adayların eğer uygunlarsa yine aynı pozisyon için aynı sayfadan başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/3qEzr56

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan