Ülkemizin giyim sektöründeki en önemli şirketler arasında yer alan ve yeni yayımlanan listeye göre Türkiye'nin en değerli 20. şirketi olarak görülen LC Waikiki şu anda sadece Türkiye'de değil 50 civarı ülkede perakende satış sağlamakta ve 2023 yılında Avrupa'nın en değerli şirketleri listesinde zirve yapmayı hedeflemektedir. Bünyesinde binlerce personel istihdamı veren LC Waikiki sık sık yeni iş ilanları yayımlamakta olup sizler için son duyurulan iş ilanlarını derledik. Buna göre LC Waikiki farklı kadrolar için yeni personel alımları yapıyor. Peki alımlar hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

LC Waikiki 150 civarı açık iş ilanı yayımladı. Buna göre Mağaza Satış Personeli, Yarı Zamanlı Satış Temsilcisi, Kasa Personeli, Temizlik Görevlisi, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcısı, Yurtiçi Cluster Kapasite ve Bütçe Uzmanı, Uluslararası Cluster Kapasite ve Bütçe Uzmanı, Dijital Pazarlama Uzmanı, Eğitim ve Gelişim Uzmanı ( Dönemsel ), İş Sağlığı Uzmanı, Büro Personeli, Otomasyon İmalat Teknisyeni, Depo Personeli, Lojistik Personeli, Yalın Gelişim Eğitmeni gibi pozisyonlar için alımlar yapılmaktadır. 150 pozisyon yayımlanmış olup burada sadece bazıları verilmiştir. Peki adaylar LCW kariyer sayfasından nasıl başvurularını yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

LC Waikiki 150 civarı iş ilanı yayımladı Buna göre yüzlerce personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi ve başvurularını uygun olduğu pozisyon için internetten yapması gerekmektedir. Adayın başvurduğu pozisyon için niteliklere dikkat etmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3kkDZJv

Diğer İş İlanlarını Mobil Uygulamamızı İndirerekte Görebilirsiniz

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan