Ülkemizin önde gelen giyim şirketleri arasında yer almakta olan Koton 1988'te Kuzguncukta sadece 25 metre karelik bir yerde hayata başladı. Şu anda Koton 32 yıllık bir süreçte 10 binden fazla istihdam ettiği personel ile 28'den fazla ülke de satış yapmakta olup Türkiye'ye ciddi KDV kazancı getirmektedir. Hem Türkiye'nin hemde dünyanın önemli giyim mağazalarından birisi olan Koton yeni personel alımları da gerçekleştirmekte olup sizler için yeni iş ilanlarını derledik. Kotona 74 iş ilanı için personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Koton iş ilanları hangi pozisyonlar için yapılacak?

İş İlanları Hangi Pozisyonlara Yayımlandı

Koton tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında
Bilgi Güvenliği Uzmanı, Depo Görevlisi, Satış Danışmanı, E-Ticaret Kategoris Sorumlusu,
Bilgi Güvenliği Uzmanı, Kumaş Arge Sorumlusu, Sistem Uzmanı, Modelist, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları, Kıdemli Yazılım Uzmanı, Görsel Sunum uzmanı gibi pozisyonlar başta olmak üzere 74 farklı iş ilanı yayımlandı. Peki Koton bünyesinde istihdam etmek, kariyerine Kotonda devam etmek isteyen adayların müracaatlarını gerçekleştirmek için nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir.

Başvuru Bilgileri

Koton bünyesinde görev yapmak isteyen adayların hemen aşağıda yer alan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Başvuru linki üzerinden adaylar tüm pozisyonları görüntüleyebilir, bu pozisyonlardan aranan şartları görebilir ve yine aynı site üzerinden adaylar müracaatlarını gerçekleştirebilir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/2KfkIwC