Ülkemizin en önemli holdinglerinden bir tanesi olan Koç Holding'in sahibi olduğu ve 2010 - 2011 eğitim öğretim yılında açılan Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi ile beraber hizmete giren Koç Üniversitesi Hastanesi ilk günden bu yana kesintisiz hizmet vermekte ve hasta yakınları tarafından verine destekler beğeni kazanmaktadır. Güler yüzlü personelleri ile tanınan Koç Üniversitesi Hastanesi dinamik kadrosuna yeni yüzler katmakta ve aralıklarla yayımlamış olduğu pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Sizler için Koç Üniversitesi Hastanesi tarafından yayımlanan pozisyonları derledik. Koç Üniversitesi Hastanesi 8 pozisyona personel alımı yapıyor, pozisyonlar nelerdir, nasıl başvuru yapılır?

Pozisyonlar Nelerdir?

Koç Üniversitesi Hastanesi 8 pozisyona personel alımı yapıyor. Buna göre Otopark Görevlisi, Hemşire, Eczacı, Pediatri Uzmanı, Ofis Görevlisi, Genel Başvuru, İş Zekası ve Raporlama Uzmanı ve Uygulama Destek Uzman Yardımcısı pozisyonları için personel alımı yapılacaktır. Bu pozisyonlara uygunsanız sizde başvurularınızı yapabilirsiniz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Koç Üniversitesi Hastanesine yapacağınız başvurularda niteliklere uyum sağlamanız gerekmektedir. Nitelikler hakkında bilgi shibi olmak için kariyer sayfasını inceleyebilirsiniz ancak genel olarak güler yüzlü olmak, hasta ilişkilerinde başarılı olmak, mesleki bilgi sahibi olmak, esnek saatlere uyum sağlayabilir olmak şartları yer almakta olup aşağıdaki link üzerinden müracaatlarınızı tamamlayabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/2U07y8x

Yüzlerce firmanın iş ilanlarını görüntülemek için mobil uygulamamızı indirerek pozisyonları ve şartları görebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan