Ülkemizin en köklü şirketleri arasında yer alan 1950'li yıllarda faaliyete geçen ve şu anda 4 farklı kıta 74 farklı ülkede binlerce personeli ile istihdam sağlayan aynı zamanda büyüme oranını her geçen sene sahibi olduğu şirketleri ile geliştirmeye gayret gösteren Kazancı Holding güncel iş ilanları yayımlamakta ve bu iş ilanları ile aralıklarla personel alımları gerçekleştirmektedir. Kazancı Holding ve bünyesindeki tüm şirketler için 68 farklı pozisyon için çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi. Sizler için bu pozisyonların bazılarını derledik.

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Kazancı Holding Satış Destek Uzmanı, Raporlama Yönetmeni, İşletme Mühendisi, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, İnsan Kaynakları Uzmanı, Üst Düzey Yönetici Asistanı, Çağrı Merkezi Inbound Müşteri Temsilcisi, Gümrük Operasyon Yönetimeni, Müşteri Hizmetleri Görevlisi, Acil Ekip Görevlisi, İstasyon Görevlisi, Müşteri Hizmetleri Görevlisi, Uygulama Destek Uzmanı, İç Tesisat Proje Onay Mühendisi başta olmak üzere 68 farklı pozisyon için personel alımı gerçekleştirilmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Kazancı Holding personel alımları yukarıdaki pozisyonlar için yapılmakta olup adayların müracaatlarını gerçekleştirmesi için hemen aşağıdaki resmi linke giriş yaparak CV'leri üzerinden internet üzerinden başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Kazancı Holding telefon ile aramalar ile personel başvurularını kabul etmemekte olup CV üzerinden müracaatların gerçekleştirilmesini kabul etmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/37qrqJX