Ülkemizin en kaliteli turizm şirketleri arasında yer alan ve taşımacılık konusunda her sene filosunu geliştirerek devleşen kadrosuyla yollarda görmeye alışık olduğumuz Kamil Ko9ç şu anda iş ortakları dahilinde 8 bin civarında personele istihdam sağlamakta olup personellerine daimi, dönemsel ya da yarı zamanlı çalışma imkanları tanımaktadır. Pandemi sürecinde aracında ve bilet satış noktalarında hijyene çok önem veren Kamil Koç devleşen kadrosuna yeni personel alımları gerçekleştirmekte ve personel alımlarını internet üzerinden yapılan başvurular ile tamamlamaktadır. Sizler için Kamil Koç tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarını hazırladık peki Kamil Koç hangi pozisyonlar için başvuruları kabul ediyor.

Alınacak Pozisyonlar Nelerdir?

Kamil Koç daimi, yarı zamanlı ve dönemsel personel alımları gerçeleştirmektedir. Peki Kamil Koç hangi pozisyonlara alım yapacak? Buna göre bilet satış yetkilisi, çağrı merkezi personeli, araç içi servis görevlisi, kaptan (şoför), diğer idari pozisyonlar, yolcu ilişkileri yetkilisi pozisyonları için personel alımı yapılıyor peki pozisyonlara başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Kamil Koç personel alımında başvurularını yapmak isteyen adayların sayfanın sonunda bulunan linki takip ederek ilgili formu kendi bilgilerine göre doldurması gerekmektedir. Buna göre formu dolduran adayların Kamil Koç firmasından haber beklemesi gerekmektedir. Uygun pozisyonlar açıldığında Kamil Koç firması CV başvuru yapanlara dönüş gerçekleştirmektedir.

Resmi Başvuru: https://www.kamilkoc.com.tr/ik-basvuru