Ülkemizin önemli holdingileri arasında yer alan İttifak Holding 1988 yılında Konya'da kuruldu. Şu anda 5 binden kişiye doğrudan ve binlerce kişiye ise dolaylı yoldan iş imkanı sunmakta olan şirket Adese, Seha Yapı, Selva Gıda ve İmaş Makine vb. gibi herkes tarafından bilinen en önemli 18 iştirakten oluşmaktadır. Yeni yatırımlar yapan, Türkiye'nin bir çok alanında büyüme göstermekte olan İttifak Holding yeni personel alımlarını da yapıyor. Personel alımları İttifak Holding'in resmi internet sitesinde yer alan insan kaynakları başvuru formu aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

İttifak Holding personel alımları için hangi pozisyonlara alım yapılacağı belirtilmedi. Ancak aklınıza gelebilecek sevkiyat personeli, şoför, teknikeri, teknisyen, avukat, iş yeri hekimi, işçi, büro personeli, çağrı merkezi personeli, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi vb. gibi kadrolar için müracaatlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Başvuru formunda pozisyonları belirtebilirsiniz.

Alımlara Nasıl Başvuru Yapılır?

İttifak Holding personel alımına müracaat edecek olan adayların hemen aşağıda yer almakta olan İnsan Kaynakları sayfasını takip etmesi gerekmektedir. Bu sayfada adayları başvuru formu karşılayacak olup ilgili formu adayların kendi bilgilerine göre doğru ve eksiksiz şekilde doldurması gerekmektedir. Form doldurulduktan sonra uygun adaylara dönüşler yapılacaktır.

Başvuru Formu: https://bit.ly/3hoBWEr