İŞKUR tarafından düzenlenen ve üzerine gidilen yeni bir proje içerisinde evde çalışan kadınlara yönelik bir iş geliştirerek sabit bir aylık gelir bağlanacağı açıklandı. Yapılan açıklamaya göre ev hanımları da oturduğu yerden para kazanrak boşa zaman geçirmemiş olacaklar. Yaklaşık olarak 12 milyon ev kadınını yakından ilgilendiren bu olay çalışma hayatına atılmamış ev içerisinde sıkılan ve pek çok kişi tarafından en iyi şekilde karşılanmaktadır. 

Home Office Çalışma İmkanı 

İŞKUR tarafından oluşturulup açıklaması geçilen bu proejnin detaylı bir şekilde paylaşılması birçok ev kadınını da yakından ilgilendiremktedir. Ev hanımı, kendi boş vakitlerinden çalarak ortalama 3-4 saat çalışmayla birlitke 600-800 lira gelir elde ederek ev ekonomisine katkıda bulunabilmektedirler. Ev içerisinde yapacakları "örgü ve nakış işi, bitki çayı paketleme, poşet katlama, cetvel seti hazırlama, peçete halkası yapma, takı tasarım gibi örgüler oluşturma" işlemleri ev hanımı olarak da sizlerin aylık olarak para kazanmanızı sağlayacaktır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

Yaşadığınız yerde bulunan İŞKUR İl temsilcilerine gittiğiniz zaman bu konu hakkında başvuru yaparak, eğitim sertifikası ve belgeler ile dikkate alarak ev yapımlarına uygun bir şekilde SMS ile ileteceği bildirilmektedir.

Editör: TE Bilisim