Ülkemizin en önemli kozmetik firmaları arasında yer alan Gratis Türkiye genelinde 650'den fazla mağazası ile hizmetlerini sürdürmekte ve bu mağazalarında binlerce kişiye istihdam olanağı sağlamaktadır. Gratis 13'den fazla kategori ve 8 binden fazla ürün çeşidi ile çalışmakta olup Türkiye'nin en büyük 500 şirketinden bir tanesi olma gururunu yaşamakta ve dev kadrosunu yeni personelleri ile geliştirmektedir. Gratis tarafından 52 farklı iş ilanı yayımlanmış olup bu iş ilanları için personel alımı gerçekleştirilmektedir. Peki Gratis hangi pozisyonlar için alım yapacak? Gratis açık pozisyonları nedir

Gratis Açık Pozisyonları

Gratis tarafından kamuoyuna yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Kategori Uzmanı, Satış Danışmanı, Mağaza Müdürü, Özel Markalar Uzmanı, Mağaza Müdür Yardımcısı, İç Denetim Uzmanı (İst-And Yk), Muhasebe Uzmanı, Engelli Personel, Manikürist, Bölge Müdürü gibi pozisyonlar için Gratis personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki Gratis bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hangi şartları yerine getirmesi gerekiyor, nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Gratis bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların sayfanın altında yer alan linki takip ederek buradan tüm pozisyonları görüntülemesi ve başvurularını da bu sayfa aracılığı ile gerçekleştirmesi gerekmektedir. Adayların müracaatlarını yapmadan önce mutlaka aranmakta olan şartları görüntülemesi ve ona göre başvurularını tamamlaması gerekmektedir. Müracaatlar online şekilde yapılmaktadır.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/3ky8Mmc