Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer almakta olan Eren Holding ilk olarak iç giyim üreticisi bir marka olarak 1969 yılında kuruldu. 9 yıllık bir başarılı çalışma hayı sonrasında 24 bin tonluk üretim tesisi ile kağıt sektörüne giriş yapan Eren Holding buradada pek çok başarılara ve ilklere imza attı. Tarihler 1988'i gösterdiğinde yine farklı bir sektör olan pamuk ipliği üretim işine giren Eren Holdin 25 bin ton üretim kapasitesine ulaştı. Büyüme oralarına hız katmakta olan Eren Holding 42 yeni iş ilanı için personel alımı yapıyor. Sizler için bizde bu ilanları derledik. Geri dönüşümün ilk temellerinden birisi olan Eren Holding bu sektöre 1989 yılında girmiş olup ilerleyen yıllarda ise yabancı ortaklarla Türkiye'nin dört bir yanına yeni sanayi kuruluşlarını gerçekleştirdi. Bugün halen hizmetlerine dev bir şirket olarak devam eden şirket çok sayıda personel alımı yapıyor. Peki yayımlanan ilanlar nedir?

Alınacak Pozisyonlar Nedir?

Eren Holding tarafından 42 iş ilanı yayımlanmış olup yayımlanan bu ilanlara bakıldığında Elektrik Bakım Elemanı, Satış Mühendisi, İhracat Müşteri Temsilcisi, Numune Hazırlık Elemanı, Elektrik Bakım Elemanı, Üretim Elemanı, Mekanik Teknikeri, Muhasebe Elemanı, Satın Alma Müdürü, Teknik Destek Elemanı, Forklift Operatörü, Vardiya Mühendisi, Satış Temsilcisi, Muhasebe Elemanı, Mekanik Bakım Mühendisi, Arıtma Elemanı, Satınalma Mühendisi, Elektrik Bakım Elemanı, Elektrik Bakım Formeni, Forklift Operatörü, Üretim Elemanı, Satış Temsilcisi, Fason Takip Elemanı, Vardiya Mühendisi, Kalite Elemanı vb. gibi pozisyonlar dahil olmak üzere 42 iş ilanına yeni personel alımları yapılıyor. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Eren Holding tarafından yayımlanan iş ilanları ve pozisyonlar yukarıda verilmiş olup müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer alan müracaat linkini takip ederek başvurularını ilgili site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/38hfnOo