Ülkemizin önde gelen giyim şirketleri arasında yer almakta olan Colin's 15 binden fazla çalışanı ile 38'den fazla ülkede yüzlerce mağazası aracılığı ile hizmet vermektedir. Her geçen sene büyüme oranlarını artıran ve yeni dikkat çekici tasarımlı ürünleri ile müşterilerinin memnuniyetini kazanmaya devam etmekte olan Colin's aralıklarla ihtiyaç duyduğu pozisynlar dahilinde iş ilanları yayımlamakta ve personel alımları yapmaktadır. Peki Colin's personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, açık pozisyonlar nedir? Nasıl başvuru yapılır?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer almakta olan Colin's kendi bünyelerinde görevlendirilmek üzere 72 iş ilanı yayımladı. Buna göre Alokasyon Uzmanı, Yazılım Uzmanı, Avukat, Mağaza Müdür Yardımcısı, Satın Alma Uzmanı, Sevkiyat Uzmanı, Mağaza Müdürü, Sistem Yöneticisi, Reachtruck Operatörü, Sistem Destek Uzmanı vb. gibi pozisyonlar için toplam yüzlerce personel alımı gerçekleştirilecektir. Peki kariyerine Colin's bünyesinde devam etmek isteyenlerin nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir. Başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Ülkemizin önde gelen şirketleri arasında yer almakta olan Colin's yukarıda yer alan pozisyonlar başta 72 farklı iş ilanına eleman alımı yapıyor. Adayların başvurular için hemen aşağıdaki linki takip etmesi, pozisyonları görüntülemesi ve aranan şartlara uyum sağlıyorsa online şekilde başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru:https://bit.ly/36LnYrc

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan