ENKA kuruluşu olan Çimtaş 1974 yılından beri kesintisiz bir şekilde faaliyetlerine devam etmekte olup şu an Çin'de 1 ve Türkiye'de 4 olmak üzere 5 şirketten oluşmaktadır. Yıllık 200 bin tondan fazla üretimi ile her geçen sene kapasitesini artırmaya gayret etmekte olan Çimtaş farklı tesisleri ile dünyaya açılan bir marka olarak bilinmekte ve aralıklarla açık olan pozisyonlara yeni personeller, ekip arkadaşları aramaktadır. Çimtaş tarafından yayımlanan 13 farklı iş ilanını sizler için derledik. Peki pozisyonlar ile detaylar nedir?

Pozisyonlar Nelerdir?

Çimtaş tarafından yayımlanan pozisyonlara bakıldığında İdari İşler Uzman, Kumlama Operatörü, Kalite Kontrol Teknikeri, Tozaltı Kaynakçısı, Boyahane Elemanı, Boya Operatörü, Cnc Plazma Kesim Operatörü, Manuel Kesim Operatörü, CNC Kesim Operatörü vb. gibi pozisyonlar için 13 iş ilanı yayımlanmıştır. Peki adaylar ilgili pozisyonlar için başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Çimtaş firmasının yayımlamış olduğu pozisyonlarını bazı detayları yukarıda verilmiştir. Buna göre Çimtaş firması bünyesinde istihdam etmek, pozisyonlar aranan şartlar hakkında bilgi sahibi olmak, müracaatlarını yapmak için adayların aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonlara ulaşılabilir, aranan şartlar da öğrenilebilir.

Başvuru: https://bit.ly/3almm9z