Ülkemizin önde gelen holdingleri arasında yer alan Çalık Holding 1930'lu yıllardan bu yana ticaret faaliyetlerini sürdürmektedir. hâlihazırda enerji, madencilik, insaat & gayrimenkul, finans, tekstil ve telekom sektörlerinde önde gelen şirketlerden bir tanesi olarak 17 farklı ülkele de çalışmalarını sürdüren şirket şu anda 25 bin civarı personele istihdam imkanı tanımakta olup gelişen kadrosunu güncel iş ilanları ile doldurmaya devam etmekte olup sizler için Çalık Holding tarafından yayımlanmakta olan güncel iş ilanlarını derledik. Peki Çalık Holding hangi pozisyonlara personel alımı yapıyor.

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Çalık Holding tarafından yayımlanan ilanlara göre Finansman Uzman Yardımcısı, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Software Developer, Finans Uzman Yardımcısı, Bütçe ve Raporlama Şefi, Bilgi Güvenliği Yönetimi Uzmanı, Operasyon Şefi pozisyonlarına personel alımı yapıyor.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Çalık Holding yukarıda yer alan pozisyonlar için personel alımı gerçekleştirmekte olup adayların başvurularını tamamlaması için aşağıdai başvuru sayfası üzerinden CV ile müracaatlarını internet ortamından tamamlaması gerekmektedir. Pozisyonlara başvurmadan adayların kesinlikle aranan şartlara bakması gerekiyor.

Başvuru Sayfası: https://bit.ly/32neMYA

17 farklı ülkede 25 bin civarı çalışanı bulunmakta olan Çalık Holding aralıklarla çok sık personel alımı ilanları yayımlamaktadır. Toplu personel alımı ilanlarını takip etmek için aşağıdaki mobil uygulamamızı indiriniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan