Bridgestone ile Sabancı Holding ortaklığı ile kurulan Brisa şirketi Türkiye'nin lastik endüstri kuruluşları arasında lider marka olarak uzun yıllardır hizmetlerini sürdürmektedir. 1974 yılında kurulan şirket 1988 yılında Sabancı Holding ile iş birliği yaptı ve o günden bu yana önemli bir yol kat ederek şu anda ülkemizin en önemli şirketlerinden birisi haline gelmiştir. Farklı pozisyonlar ve alanlar için yeni personel alımı ilanları da yayımlamakta olan Brisa 5 iş ilanı yayımladı ve bu ilanlar için personel alımı gerçekleştirmektedir. Brisa personel alımları hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Brisa Bridgestone tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Training Specialist, İş Yeri Hekimi, Muhasebe Uzmanı, Finans Uzmanı ve Dış Ticaret Uzmanı pozisyonları için personel alımları yapılmaktadır. Bu pozisyonlar için özel nitelikler aranmakta olan bu şartlar hariç olmak üzere genel olarak kılık kıyafeti uygun olmak, mesleki niteliği yeterli olmak, ilgili eğitim kuruluşlarından mezun olmak, takım çalışmasına yatkın olmak gibi şartlar aranmaktadır. Peki Brisa bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekmektedir? Nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Brisa tarafından yayımlanan 5 farklı pozisyon hemen yukarıda belirtilmiş olup adayların öncelikle aşağıdaki linki takip etmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi gerekmektedir. Ardından sadece niteliği uyum sağladığı pozisyonlar için başvurularını tamamlaması gereken adaylar başvurularını internetten yapabilir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/39cEVxw

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan