Ülkemizin lojistik firmaları arasında en çok tutulanlardan birisi olarak bilinen Borusan Lojistik 1973 yılında faaliyete başlamış 2000 yılında ise Borusan Lojistik isminde lojistik işlerine devam etmeye başlamıştır. Şu anda farklı sektörlerde de faaliyet göstermekte olan Borusan firması aktif olarak Borusan Lojistik için 23 farklı iş ilanı yayımladı ve bu firma için personel alımı yapıyor. Peki Borusan Lojistik bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların nasıl bir yol izlemesi gerekiyor, açık pozisyonlar nedir, Borusan Lojistik hangi pozisyonlara personel alımı yapacak?

Açık Pozisyonlar Nedir?

Borusan Lojistik tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Gümrükleme Uzmanı, Nokta Temsilcisi, İş Analisti, Operasyon ve Müşteri İlişkileri Uzmanı, Fiyatlandırma Uzmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Teknikeri, Satış ve İş Geliştirme Yetkilendirme Uzmanı, Yönetim Sistemleri Uzmanı, Operasyon Uzmanı, Planlama Uzman Yardımcısı, Muhasebe Uzman Yardımcısı pozisyonları gibi 23 farklı pozisyon için personel alımı yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Borusan Lojistik firması bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link aracılığı ile açık pozisyonlar ve nitelikler görüşmelte olup adayların aranan nitelikleri mutlaka incelemesi ve sadece kendisine uyan pozisyon için başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2UrxCti

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan