Ülkemizde bulunan sigorta şirketleri arasında en çok tercih edilen firmalardan birisi olarak bilinen Axa Sigorta vizyon ve misyonları doğrultusunda Türkiye'nin dört bir yanında faaliyetlerine ara vermeden devam etmektedir. Personel alımlarına da aralıklarla devam eden Axa sigorta yeni iş ilanları yayımladı. Buna göre 16 iş ilanı için personel alımı yapılacak. Peki Axa sigorta personel alımı hangi pozisyonlar için yapılacak, adaylar nasıl başvuru yapabilecek?

Pozisyonlar Nelerdir?

Axa Sigorta tarafından yayımlanan 16 iş ilanına bakıldığında Acente Satış Kanal Sorumlusu, Uluslararası Hizmetler Uzmanı, Teknik Operasyon Uzmanı, Risk Mühendisi, Bölge Koordinatörü Asistanı, Bireysel Operasyon Merkezi Uzmanı, Banka Satış Kanal Sorumlusu, Oto Dışı Hasar Uzmanı, Uzun Dönem Stajyeri ve Avukat pozisyonları ile İngilizce kadrolar için personel alımı yapılacaktır. Peki Axa sigorta bünyesinde istihdam etmek isteyen adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir, başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Axa sigorta tarafından yayımlanan iş ilanları yukarıda verilen kadrolar ile beraber toplam 16 kadro olarak belirtilmiş olup başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılmaktadır. Adayların aşağıdaki linke girmesi, tüm pozisyonları görüntülemesi, sadece kendisine uygun olan ve nitelikleri uyum sağlayan pozisyonlar için yine aynı site üzerinden müracaatlarını online bir şekilde tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Linki: https://bit.ly/37HMFoL