Ülkemizin önde gelen sigorta şirketleri arasında yer alan Avivasa Emeklilik ve Hayat bireysel emeklilik ve hayat sigortası alanında hizmet vermek için 207 yılında kuruldu. 13 yıldır ülkemizde kesintisiz hizmet vermekte olan şirket Sabancı Holding bünyesinde olmak ile beraber hissesinin yüzde 20lik kısmı Borsa İstanbul'da değer görmektedir. Her geçen gün kadrosunu geliştirme gayretinde olmakta olan Avivasa Emeklilik ve Hayat yeni iş ilanları yayımlamakta olup 35 kişilik iş ilanı yayımladı. Peki Avivasa Emeklilik ve Hayat hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor ve adaylar müracaatlarını nasıl yapacak?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Avivasa Emeklilik ve Hayat tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Satın Alma Uzmanı, Bilgi Güvenliği Lideri, İş Zekası Analisti, Birikim Güvence Asistanı, Müşteri Değer Yönetimi ve Veri Analitiği Lideri, Tazminat İşlemleri Yetkilisi, Kıdemli Yazılım Uzmanı, Ürün Koordinatörlüğü Yetkilisi, Mevzuat Uyum ve Kontrol Kıdemli Uzmanı, Teknik Raporlara ve Yönetmeni vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere 35 farklı iş ilanı yayımlandı ve bu pozisyonlar için personel alımı yapılacak. Peki adaylar müracaatlarını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Avivasa Hayat ve Emeklilik yukarda yer alan pozisyonlar başta 35 farklı iş ilanı yayımlamıştır. Adayların öncelikle hemen aşağıda yer alan linki takip ederek tüm pozisyonları görmesi hemde aranan şartları incelemesi ve şartlara uyum sağlıyorsa başvuruları online bir şekilde ilgili site üzerinden gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/337FN2I

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan