Sadece ülkemizde değil dünyada teknoloji devi olarak bilinen Arçelik 1955'te Koç Holding tarafından kuruldu ve kurulduğu ilk günden bu yana önemli yatırımlar gerçekleştirdi. Şu anda beyaz eşya, televizyon alanlarına yoğunlaşan ve alanlarında zirveye oynamakta olan Arçelik hem Türkiye içi hemde yurt dışına ürün satışları gerçekleştirerek ülkemize ciddi anlamda KDV kazandırmakta, istihdam alanında da nefes aldırmaktadır. Pek çok iş ilanı ile yeni personel alımları yapan Arçelik 31 farklı iş ilanı daha duyurdu. Sizin için bu ilanları birleştirdik.

İş İlanları Nelerdir?

Arçelik tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Uzman - Ar-Ge (Güvenilirlik, Güvenlik), Satış Yöneticisi, Proje Asistanı, Mühendis - Malzeme Planlama, Kıdemli Uzmanı, Uzman - Elektrik Bakımı, Kıdemli Anahtar Hesap Yöneticisi, Uzman - Finansal Planlama, Satış Operatörü, Uzman - Yazılım Çözümleri ve Hizmet Geliştirme, İş Analisti, Muhasebe Personeli vb. gibi pozisyonlar başta 31 iş ilanı yayımlanmış ve personel alımları yapılmaktadır. Burada adayların dikkat etmesi gereken nokta şudur ki ilanların çoğunluğu İngilizce kadrodur, adaylardan İngilizce bilmek şartı aranmaktadır. Biz İngilizce ilanları Türkçeye çevirdik ve pozisyonları Türkçe duyuruyoruz.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye'nin önemli teknoloji markası Arçelik bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların aşağıda yer alan Arçelik kariyer sayfasına giriş yapması, pozisyonları görüntülemesi, kendisine uygun pozisyona giriş yapması, nitelikleri uyum sağlıyorsa yine aynı sayfa üzerinden de başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

Başvuru Adresi: https://bit.ly/3m3U3jF

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan