Ülkemizin önemli kargo şirketleri arasında yer alan ve hızlı kargo taşımacılığı ile sıklıkla gündeme gelen, bir çok alanda ödülü bulunan Aras Kargo özellikle Mart ayından bu yana büyüme oranını ciddi bir şekilde artırdı ve personel alımlarına da pandemi de kargoculuk sektörü büyüdüğü için hız kazandırdı. Güncel iş ilanları ile takımı geliştirmekte olan Aras Kargo yurt geneli faaliyet gösterdiği ve açığı bulunan pozisyonlarda çalışmak üzere personel alımı gerçekleştirmektedir. Sizin için Aras kargo tarafından yayımlanan güncel iş ilanlarını derledik.

Aras Kargo Açık Pozisyonları

Aras Kargo tarafından yayımlanan ve açık olduğu belirtilen pozisyonlara bakıldığında Kurye, temsilci, uzun yol şoförü, engelli personel, veri giriş elemanı, genel başvuru, elektrik bakım teknisyeni için alımların yapılacağı görülmektedir. Türkiye geneli alımların yapılacağı için adayların müracaat sırasında başvuru yaptığı şehre dikkat etmesi gerekmektedir. Peki aranan şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılır?

Başvuru Bilgisi ve Şartlar

Aras Kargo pozisyona göre özel şart arıyor örneğin kurye için motosiklet, araç ehliyeti olmak vb. gibi ancak genel şartlar olarak takım çalışmasına yatkın, kılık kıyafetine önem veren, müşteri ilişkilerinde memnuniyete önem veren, diksiyonu düzgün, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek gibi şartlar aranmakta olup yine de adayların müracaat sırasında aranan özellikleri kontrol etmesi gerekmektedir. Başvurular için hemen aşağıdaki linki takip edebilirsiniz.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2THZFnP