Ülkemizin önde gelen bankaları arasında yer alan Akbank 1948 yılında Adana şehrinde Sabancı tarafından kuruldu. Şu anda Sabancı Holding'e ait olarak bilinmekte olan Akbank yenilikçi, müşteri memnuniyetine önem veren ve teknoloji bankası olarak bilinmekte olup 1990 yılında halka açılmış olup vatandaşlarında şirketin hissedarı olmasının önünü açarak ilklere imza atmaya devam etmektedir. Akbank yeni iş ilanları ile personel alıyor. Sizler için Akbank personel alımı ilanlarını derledik. Faaliyetlerine hem yurt içi hemde yurt dışında devam etmekte olan Akbank şu anda bölge müdürlükleri, 770 civarında banka şubesi ve yaklaşık 12 bin istihdam ile büyüme devam etmektedir. Yurt genelinde 5 bin ATM noktası ve yaklaşık 600 binden fazla sanal pos ile hizmetlerini milyonlara ulaştıran Akbank yenilikçi bir banka olarak sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Personel alımlarına da devam etmekte olan Akbank yeni ilanlar yaıymladı. Peki iş ilanları hangi pozisyonlara yayımlandı ve adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Alınacak Pozisyolar Nelerdir?

Akbank tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında Yazılım Uzmanı, Proje Yöneticisi, EFT İşlem Yöneticisi, Analitik Yönetici Yardımcısı, Dijital İletişim Yöneticisi, Çağrı Merkezi Yazılım Uzmanı, Eğitim ve Satınalma Uzmanı, Müşteri İlişkiler Uzmanı, Pazarlama Uzmanı, Fon Operasyon Yöneticisi, Siber Güvenlik Müdahale Uzmanı, Medya PLanlama ve Satınalma Uzmanı gibi pozisyonlar için personel alımarı yapılmakta olup çok sayıda iş ilanı yayımlanmıştır. Peki başvurular nasıl, nereden yapılır?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından yayımlanan iş ilanlarının bir bölümü yukarıda verilmiş olup müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan başvuru linkini takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden tüm pozisyonlar, aranan şartlar, adayların çalışacağı konumun harita üzerinde gösterimi gibi detaylar verilmiştir.

Başvuru: https://bit.ly/3bE4SWs

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan