Ülkemizin lider süt ürünleri firması olarak biline Ak Gıda, 6 fabrikası ve günlük 5 bin ton süt üretim büyüklüğüne sahiptir. Sadece süt değil, süt ve süt ürünleri alanında üretim yapan, Türkiye'nin bir çok noktasına dağıtım işlemlerini gerçekleştiren Ak Gıda bu alanın en lider şirketlerinden birisidir. Aralıklarla Ak Gıda iş ilanları ile personel alımı yapmakta olup bunları da kamuoyuna duyurmaktadır. Bizde sizler için Ak Gıda ilanlarını derledik. Türkiye'nin dört bir yanına 300'den fazla ürün yelpazesini sunmakta olan Ak Gıda satışını yapmış olduğu ürünlerin bir çoğundan ödül almış ve ödüllü bir markadır. En iyi derece ödülleri alan Ak Gıda hangi pozisyonlar için personel alımı yapıyor, iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

Pozisyonlar Nelerdir?

Ak Gıda tarafından yayımlanan iş ilanlarına bakıldığında 12 iş ilanı görülüyor. Bunlar Real Taste Of Internship, İçim Satış Yöneticisi, Üretim Planlama Mühendisi, İçim Satış Temsilcisi, IT Risk and Compliance Executive, Muhasebe Uzman Yardımcısı, Human Resources Assistant Specialist, İnsan Kaynakları Uzun Dönem Proje Çalışanı, Production Executive, Çevre ve İSG Uzmanı, Muhasebe Uzman Yardımcısı pozisyonu için personel alımı yapılmaktadır. AK Gıda iş ilanlarına adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

AK Gıda tarafından güncel alımı devam eden 12 iş ilanı yukarıda paylaşılmıştır. Peki adaylar müracaatlarını nereden yapacak. Buna göre aşağıdaki ilanı takip ederek pozisyonlara, aranan şartlara ulaşabilir ve yine aynı sayfa üzerinden de başvurularınızı tamamlayabilirsiniz

Başvuru: https://bit.ly/3pzUx2F