Ülkemizin sağlık alanında lider hastanelerinden birisi olarak bilinmekte olan Acıbadem 21 hastane, 16 tıp merkezi ve poliklinikleri, merkez laboratuvarı, 3.500 hekim, 4.000 hemşire olmak üzere yaklaşık 22.500 çalışanı ile yaygın bir biçimde hizmetlerine ara vermeden devam etmekte olan açık pozisyonları için de sık sık ilanlar yayımlamaktadır. Sizler için Acıbadem tarafından yayımlanan 58 iş ilanını derledik. Hangi pozisyonlar için alım yapılıyor, adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Açık Pozisyonlar Nelerdir?

Hasta Bakıcı-Avrupa Yakası, Uluslararası İş Geliştirme Uzmanı, ERP Oracle Uzmanı, Protokol Yetkilis, Hasta Hizmetleri Yetkilisi, Medikal Muhasebe Uzman Yardımcısı, Medikal Muhasebe Uzman Yardımcısı, Mekanik Teknisyen, Hizmetli, Temizlikçi, Güvenlik Görevlisi gibi pozisyonlar başta olmak üzere 60 iş ilanı yayımlandı ve personel alımı yapılıyor. Adaylar başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

Acıbadem tarafından yayımlanan ilanlar yukarıdakiler başta olmak üzere 60 farklı iş ilanı yayımladı ve personel alımı yapıyor. Adayların Acıbadem personel alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların hemen aşağıda yer almakta olan linki tarayıcılarına yapıştırarak tüm pozisyonları görüntülemesi ve ilgili pozisyonlar için personel alımına başvurularını online bir şekilde devam etmesi gerekmektedir.

Resmi Başvuru: https://bit.ly/2HOG2bz

Diğer iş ilanları, şirketler ve pozisyonları görmek için aşağıdaki linkten mobil uygulamamızı da indirebilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını Buradan

İşin Olsa İOS uygulamasını Buradan