Ülkemizin önemli market zincirleri arasında yer alan ve Türkiye'nin 81 ili tüm ilçelerinde toplam 10 binden fazla mağazası ile vatandaşlara hizmet vermektedir. Uygun fiyata kaliteli ürünleri sunduğu gibi aynı zamanda aktüel ürünler ile de vatandaşların ilgi odağı olan A101 Marketler hem yeni mağazalarına hemde eski mağazalarındaki çıkan personeller yerine eleman alımları gerçekleştirmektedir. Personel alımlarını pandemi sürecinde internet üzerinden alan ve buradan da dönüş yapan A101'e hemen sizlerde başvuru yapabilirsiniz.

Alınan Poziğsyonlar Nelerdir?

Depo bölümü için şoför, araç bakımcı, diğer, Mali İşler bölümü için muhasebe, finans, personel, idari işler için personel alımı yapılmakta olup harici olarak mağaza personeli, satın alma, bilgi işlem ve diğer pozisyonlar için A101 personel alımı yapmakta olup eğer sizlerde bu alanlarında her hangi birinde çalışabilirim derseniz hemen başvurularınızı yapabilirsiniz. Peki adaylar A101 market bünyesinde istihdam etmek için başvurularını nasıl yapabilir?

Nasıl Başvuru Yapılır?

A101 market bünyesinde görev yapmak isteyenlerin hemen aşağıda yer alan linki takip etmesi gerekmektedir. Bu link üzerinden adayların karşısına başvuru formu çıkacak olup bu formdan detayları doldurabilir ve A101'den uygun pozisyon için haber gelmesini bekleyebilir.

Başvuru: https://www.a101.com.tr/kariyer