Ülkemizin önde gelen şirketlerinden bir tanesi olan enerji, kağıt, çimento, perakende, liman, tekstil, ambalaj ve turizm gibi çok önemli sektörlerde bulunan ve bu sektörlerde hizmetlerini sürdüren firmalarında sahibi olarak bilinen Eren Holding şu anda 8 bin 500 civarı kişiye istihdam sağlamakta ve kadrosunu yeni yayımlamış olduğu güncel iş ilanları ile doldurmaktadır. İlanlarına başvuru yapan adayları işe alım politikası üzerinden geçirdikten sonra yerleştirmelerini yapan Eren Holding personel, eleman, mühendis, operatör gibi yeni ilanlar yayımladı. Sizler için alım yapılacak pozisyonları derledik.

Hangi Pozisyonlara Alım Yapılacak?

Eren Holding tarafından yayımlanan ilanlara bakıldığında Mekanik Bakım Formeni, Vardiya Mühendisi, Üretim Elemanı, Kutu Üretim Elemanı, Elektrik Bakım Elemanı, Forklift Operatörü, Konverting Mühendisi, Yönetici Makine Mühendisi, Ar-Ge Mühendisi, Planlama Elemanı, Satınalma Mühendisi, İthalat Sorumlusu, Makam Şoförü, Kalite Elemanı gibi pozisyonlar için Eren Holding personel alımı yapıyor. Peki başvuru detayları ve aranan şartlar nelerdir?

Şartlar ve Başvuru Bilgisi

Eren Holding tarafından yayımlanan ilanlarda özel şartlar harici genel olarak sorumluluk sahibi olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, insan ilişkilerinde başarılı olmak, motivasyonu yüksek olmak, esnek çalışma saatlerine uygun olmak vb. gibi genel şartlar aranmakta olup adayların tüm pozisyonları görüntülemek ve müracaatlarını gerçekleştirmek için hemen aşağıdaki linkleri takip ederek başvurularını takip etmesi gerekmektedir.

Başvuru: https://bit.ly/3oImGoV
İşe Alım Politikası: https://bit.ly/34KPjtC