Ülkemizin en değerli şirketleri arasında yer alan ve dünya geneli 160 civarı ülkede faaliyetlerini sürdüren on binlerce kişiye istihdam sağlamakta olan Zorlu Holding dünyada ve ülkemizde oldukça tanınır olan şirketlerin sahibi olarak gündeme gelmekte, değişen teknolojik çağa ayak uydurarak son nesil ürünlerin üretimine dev ekibi ile devam ederek büyüme oranlarını ekip arkadaşları ile geliştirmekte ve ihtiyaçlar halinde personel alımı da gerçekleştirmektedir. Sizler için Zorlu Holding tarafından ilan edilen güncel iş ilanlarını derledik. Pozisyonları ve detayları aktarıyoruz.

Pozisyonlar Nelerdir?

Zorlu Holding tarafında yayımlanan güncel iş ilanlarına bakıldığında Yazılım Geliştirme Müdürü, Bilgi Güvenliği Uzmanı, Bilgi Teknolojileri Sorumlusu, Network Güvenlik Uzmanı/Sorumlusu, Bilgi Teknolojileri E-Ticaret Uzmanı, Proje Yöneticisi, Bilgi Teknolojileri Finansal Süreçler Yöneticisi, İş Analisti, Avukat gibi pozisyonlar için personel alımı yapılmaktadır. Peki pozisyonlara adayların müracaat etmesi için hangi adımları izlemesi gerekmektedir.

Nasıl Başvuru Yapılır?

Zorlu Holding bünyesinde istihdam etmek isteyen adayların hemen yazının sonuna eklemiş olduğumuz linki tarayıcılarına yapıştırması ve git demesi gerekmektedir. Ardından adayların karşısına açık pozisyonların bulunduğu bir web sayfası gelecek olup pozisyona uyum sağlayan adayların pozisyonu seçmesi ve aranan nitelikleri görüntülemesi gerekmektedir. Niteliklere de adaylar uyum sağlıyorsa müracaatlarını başvur butonu ile gerçekleştirebilir.

Resmi Başvuru: https://www.zorlukariyer.com/is-ilanlari