Özel sektör firmalar ile kamu alımları devam ediyor. Türkiye İş Kurumu  üzerinden yapılan alımlar tüm hızıyla devam ediyor. Kamuda ve özel sektörde personel istihdamları ile iş arayan çok sayıda adayı buluşturan Türkiye İş Kurumu 120 bin üzerinde alım yapacak. İŞKUR üzerinden personel alımları rekor sayıya ulaştı. 17 Mayıs tarihi itibari ile 120 bin üzerinde personel alımı yapılacak. Lise mezunu, önlisans mezunu ve lisans mezunu çok sayıda personel alım yapılacak olan unvanlar hangileri, en az okur yazar seviyesinde eğitime sahip olan adaylar için bir çok unvanda alım yapılacak işte o alımlar.

AÇIK İŞ İLANLARI

Eğitim düzeyinde en az ilköğretim olan okur yazar seviyesinde bulunan adaylar için 28 bin 538 alım yapılacak. Adayların bu başvurularda iş gücü çalışması ile görev alacaklar vasıflı ve vasıfsız alımlar için başvuru şartları firmalarda farklılık göstermektedir. Diğer alımlarda ise 5 bin 189 temizlik görevlisi; 4 bin 510 kişi garson - servis görevlisi- alımı yapılacak. Silahlı silahsız güvenlik sertifikası bulunan personel adayları için güvenlik alımları yapılan açık iş ilanı sayısı 3 bin 530 oldu. Adayların lisans ve ön lisans düzeyinde eğitime sahip olan bir çok özel sektör iş ilanına başvuru yapmak için nasıl başvuru yapılacak?

Beden İşçisi (Genel)     28538
Temizlik Görevlisi     5189
Garson (Servis Elemanı)     4510
Satış Danışmanı / Uzmanı-4175
Güvenlik Görevlisi     3530
Makineci (Dikiş)     2768
Turizm Ve Otelcilik Elemanı-2238

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Başvurular için aşağıdaki bağlantıyı tarayıcıdan açarak, 120 bin 768  alım yapılacak açık iş ilanı pozisyonuna erişebilirisiniz. Ayrıca Türkiye İş Kurumu şubelerinden iş meslek danışmanları aracılığı ile başvuru yapılabilecek. 

Başvuru için: https://goo.gl/KjNtyt