Sadece ülkemizin değil dünya genelinde bir çok ülkenin en değerli şirketi olarak bilinen Vestel şu anda 17 binden fazla kişiye istihdam fırsatı vermekte ve 157 ülkeye gerçekleştirmiş olduğu ihracat sayesinde Türkiye'ye çok ciddi miktarda döviz kazandırmaktadır. 22 yıldır Türkiye'nin ihracat şampiyonu olarak bilinen ve dünyanı pek çok ülkesinde bulunan şubeleri ile perakende satıcılık hizmetleri de vermekte olan Vestel 17 bin kişilik dev kadrosuna güncel iş ilanları ile yeni personel alımları yapıyor ve başvuruları internetten kabul ediyor. Peki Vestel personel alımlarında hangi pozisyonlar için ilan yayımlandı, adaylar hangi pozisyonlara müracaat edebilir?

Alım Yapılacak Kadrolar Nelerdir?

Vestel tarafından resmi internet sitesi aracılığı ile yayımlanan ilanlara bakıldığında Mağaza Satış Elemanı, Satış Uzmanı (Online Kanal), Saha Operasyon Personeli, Saha Destek Mühendisi, Part Time Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Elemanı, Regal Bayi Satış Personeli, Kurumsal Mağaza Lojistik Personeli, Bayi Geliştirme Uzmanı, Genel Başvuru, Perakende Pazarlama, Satınalma Uzmanı, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı, Makine ve Bilgisayar Mühendisi vb. gibi pozisyonlar başta olmak üzere 87 farklı pozisyon için personel alımı yapılıyor Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir?

Başvurular Nasıl Yapılır?

Türkiye'nin ihracat şampiyonu Vestel bünyesinde istihdam etmek istiyorsanız hemen aşağıda yer alan linke girerek CV bankasına üye olunuz. Ardından çıkan formları kendinize göre doldurunuz ve iş ilanları bölümüne giriş yapınız. Vestel tarafından yayımlanan güncel açık pozisyonları anlık olarak o panel üzerinden görüntüleyebilir ve dilediğiniz niteliğinize uygun pozisyon için müracaatlarınızı gerçekleştiriniz.

Kariyer Sayfası: https://www.vestelkariyer.com/