Kamu Bankası Ziraat Bankası Üzerinden 36 Ay Vade İmkanı İle 55.000 TL Kredi Verecek!

Ziraat Bankası uygun gördüğü vatandaşlara 55.000 TL'yi 36 ay vade imkanı ile vereceğini duyurdu. Temel ihtiyaç kredisi için başvuru yapacak kişiler bu imkândan faydalanabilir. Başvurular bizzat bankaya giderek yapılmalıdır. Ziraat Bankası üzerinden başlatılan bu kampanyada vatandaşların biraz rahatlaması sağlanıyor. Günümüzde yaşanan salgın hastalık nedeni ile borçlarını ödeyemeyen ve kişisel giderlerini için verilen bir destektir. Özellikle Covid-19 salgın hastalık nedeni ile maddi anlamda zorlanan kişiler bu fırsatı iyi değerlendirmelidir. Uzun vadede ödenmesi planlanan 55.000 TL için en yakın Ziraat Bankasına gitmeniz gerekmektedir.

Temel İhtiyaç Kredisi Desteği!

Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu bu kampanyadan faydalanmak için banka müşteri olmanız gerekmektedir. Eğer çalışıyorsanız maaşınızı Ziraat Bankasından alıyor olmanız gerekmektedir. Ayrıca emekli kişiler de maaşlarını Ziraat Bankasından alması halinde 55.000 TL kredi imkanından faydalanabilir. Banka çalışan müşterileri için en az 18 iş günü sigorta durumunu şart koşmuştur. Aynı zamanda kredi notunuzun 1100 olması gerekmektedir. Ancak bu doğrultuda 55.000 TL "Temel İhtiyaç Kredisi" için başvuruda bulunabilirsiniz.

Ziraat Bankası 55.000 TL Kredi Başvurusunu Nasıl Yapacağım?

Öncelikle Ziraat Bankası müşterisi olmanız gerekmektedir. Ardından size en yakın Ziraat Bankasına giderek "Temel İhtiyaç Kredisi" için başvuruda bulunacağınızı belirletmelisiniz. Daha sonra sizinle ilgilenen bireysel müşteri temsilcisi kişisel bilgilerinizi alarak kredi başvurunuzu yapar ve kısa süre içerisinde kredinizin onaylanıp-onaylanmadığı bilgisini sizlere verir. Eğer banka 55.000 TL krediyi onaylar ise hemen kredinizi kullanabilirsiniz. Ayrıca banka tarafından yapılan açıklamaya göre ilk 3 ay kredi taksitinizi de erteleyebilirsiniz. Kredi haberlerini anında öğrenmek için işin olsa sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

İŞİN OLSA